10 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Riječka supergrupa Callahan objavili singl i spot za pjesmu Tako, tako…

Više od autora

- vl promo-

Callahan (Tako, tako... single) [St]

Riječki bend Callahan koji je sastavljen od iskusne skupine riječkih glazbenika Ljube Silića (Laufer), Rolanda Freiseisa (Urban & 4), Saše Papa i Siniše Šumonje (Idejni nemiri), predstavlja prvi singl ‘Tako, tako…’.
Autor teksta i glazbe je Roland Freiseis, a aranžman potpisuje cijeli bend. Pjesma je snimljena i miksana u glazbenom studiju Megaphon, a produkciju potpisuju Ljubomir Silić i Roland Freiseis. Premijerno je predstavljena na valovima Radija 101, a za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Rolanda Freiseisa i Tomislava Nakića Afirovića.

Bend je započeo s radom 2013. godine, a sviraju i stvaraju autorsku glazbu koju opisuju kao ‘Callahan glazba’. Bend je dobio ime po legendarnom filmskom junaku Prljavom Harryju.


Glazbenici ne haju za trendove jer imaju za sobom puno aktivnog muzičkog krampanja. Traganje i eksperimenti postaju kroćenje akorda po čistom osjećaju. Mjestimično nas vraćaju u najbolje trenutke rocka na ovim prostorima – autorskim twistom, igranjem tempom i nekim baš zarazno pjevnim refrenima, svojstvenima najzlatnijima od osamdesetih.

CALLAHAN: TAKO, TAKO… [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno