25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Riječki kantautor Boris Štok predstavlja novi singl i videospot Kao mi

Više od autora

- vl promo-

Riječ je o pjesmi s odličnim grooveom, vrhunskom produkcijom, inteligentnim tekstom, pamtljivom melodijom i prepoznatljivom Borisovom vokalnom ekspresijom. Autor teksta je sam Boris Štok, a glazbu i glazbenu produkciju je napravio zajedno s Darkom Terlevićem.

Za miks i mastering je zaslužan Matej Zec, dok je redateljica spota Judita Gamulin, poznata po nominaciji za studentskog Oscara Američke filmske akademije, koju je zaslužila za kratkometražni film ‘Cvijeće’.
Singlom ‘Kao mi’ Boris najavljuje debitantski EP ‘Puls’, koji će biti objavljen ovih dana. Promocija EP-a i prvi Borisov samostalni zagrebački koncert održati će se u subotu, 4. studenog u Tvornici kulture. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30, a na dan koncerta 40 kuna.

Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu ‘Ljubav’ s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.

Samostalnu karijeru je započeo singlom ‘Ove misli’, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene ‘Voli me još ovu noć’ (obrada Denis & Denis) i ‘Ispod kože’.

KAO MI [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno