20 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Riječki rock kvartet Moskvä predstavlja novi singl Ništa nije veće od nas

Više od autora

- vl promo-

To je treći singl s njihovog aktualnog i hvaljenog albuma ‘Elektrik instinkt’ koji je objavljen ove godine u ožujku. Kompletan materijal snimljen je uživo u samo nekoliko dana prošlog kolovoza u industrijskoj hali bivše tvornice Torpedo, a snimao je producent Matej Zec.

“Ništa nije veće od nas prva je stvar na albumu koja (roadhouse) bluesom uvodi u snažnu pjesmu koja se na trenutke pretvara u gitarističke solaže kakve izvodi Jack White. I samim naslovom daje do znanja da ne prezaju pred ničim i beskompromisno odmah kreću ‘u glavu'” (Ziher.hr)

“Moskvin je treći album izvrsno instrumentalno djelo, povremeno frenetičnog ritma, vrlo moćno zbijeno, lirski razbacano na povremeno nespretne i nekomunikativne impresionističke skice među kojima se povremeno gube prilično moćni stihovi. U slučaju Moskve sve je manje sumnje u njihov glazbeni identitet, a domaća bi ih publika lako usvajala namjesto spominjanih slavonskih hair pseudometalaca te ih činila jednim od uzbudljivijih live actova, ne samo bikerijada, bez da moraju dočekati peti ili sedmi album kada će se izgurati izdržljivošću na panteon tuzemne rock and roll scene.” (Novi list, RIF Magazin)


Moskvu uskoro možete poslušati u Opatijskim Barufama 14. srpnja, a ostali će ljetni nastupi biti uskoro objavljeni na njihovoj facebook stranici.

NIŠTA NIJE VEĆE OD NAS [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno