14 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Rijeka je uvijek favorit na domaćem terenu

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Danas je na stadionu Cibalije održana medijska konferencija, na kojoj su pred javnost izašli trener Mladen Bartolović i igrač Petar Rubić. Osvrnuli su se na posljednja dva susreta te najavili nadolazeće gostovanje u Rijeci. Nakon Osijeka i Rudeša, momčad očekuje veliki izazov, već treći u samo sedam dana.

Trener smatra da su posljednja dva susreta mogla biti nešto bolja, ali da je i to dio sporta. ”Iza nas su dvije teške utakmice. U obje smo imali puno prilika, ali nismo uspjeli uzeti više od dva boda. Rezultatski je moglo bolje izgledati, ali to je sport i treba se i s takvim stvarima nositi. Bitno je da smo ostavili i taj razmak između Rudeša, jer se mogla dogoditi i ona gora stvar gdje smo izgubili i taj jedan bod.”, rekao je Bartolović. Napomenuo je i da su svjesni kod kakve momčadi dolaze iduće kolo i da je Rijeka na domaćem terenu uvijek favorit. ”Pokušat ćemo napraviti sve da napravimo dobru i kvalitetnu utakmicu i da se pokažemo u što boljem izdanju. Imamo malih problema sa virozom i ozljedama, ali vjerujem da će većina igrača biti spremna za Rijeku”, ističe.

Medijima se obratio i Petar Rubić, jedan od najstandardnijih igrača ove sezone. ”Bili smo malo razočarani nakon utakmice protiv Rudeša, budući da smo išli na pobjedu. No unatoč tome, atmosfera je dobra i pripremamo se za nedjelju i Rujevicu. Rijeka ima odličnu momčad, ali mi se nećemo predati”, rekao je Rubić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno