1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Riks i Topli mungosi objavili četvrti singl i spot za pjesmu U pomoć

Više od autora

- vl promo-Pjesma ‘U pomoć’ novi je singl kojim poznati makarski rokeri Riks i Topli Mungosi najavljuju svoj album prvijenac. Nakon posljednjeg singla ‘Ljubav je sve’ kojim su kritizirali društvo i veličali ljubav, ljubavna tematika ponovno je na repertoaru.

Singl ‘U pomoć’ dobio je i svoje video uprizorenje u kojem se ljubav i odnos muškarca i žene prikazuju na pomalo neobičan način – kroz borbu u ringu u kojoj je žensku ulogu utjelovila boksačica Ana Ivandić.

‘U spotu je ljubav prikazana na pomalo smiješan način, prema poznatoj uzrečici – tko se tuče taj se voli!’ (Robert Rica)

Za režiju, snimanje i montažu zaslužan je Srđan Šarić – Srki. Spot je sniman u Makarskoj, a pjesma je snimljena u studiju gitarista Tome Miladinovića. Za šminku je zaslužna Vera Prdelet (Studio Mona Lisa)

Riks i Topli Mungosi kao r’n’r bend djeluju već više od tri godine, a zadnjih se godinu dana nalaze pod krovom Dallas Recordsa. Bend čine Robert Rica (vokal i ritam gitara), Tomo Miladinović (gitara), Josko Šarić (bas) i Filip Srhoj (bubnjevi).

Nakon pjesama ‘Galeb’, ‘Dođi u moju kužinu’ i ‘Ljubav je sve’ Riks i Topli Mungosi nastavljaju u istom tonu i najavljuju svoj nadolazeći album na kojem već mjesecima marljivo rade.

RIKS I TOPLI MUNGOSI: U POMOĆ [2017]

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno