18 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Riks i Topli mungosi poručuju Ljubav je sve

Više od autora

- vl promo-m_riks-i-tpli-mungosi_ljubav-je-sve_single_ST

Poznati makarski rokeri Riks i Topli Mungosi pripremili su nam svoj novi, treći singl ‘Ljubav je sve’ kojim najavljuju svoj prvi album!

Spot za singl ‘Ljubav je sve’ naizmjence prikazuje apokalipsu života koja uključuje politiku, kriminal, moć i novac. S jedne strane moć i politika izjedaju društvo, ali druga strana medalje govori da ljubav ipak nadilazi sve probleme.

‘Ljubav je najnajvrijednija stvar koja postoji u našim životima, a kada se dogodi onda joj se treba u potpunosti posvetiti, osvijestiti je i maksimalno uživati u njoj!’ (Robert Rica)

Tekst i glazbu potpisuje Robert Rica, a u aranžmanu mu se pridružuje i Tomo Miladinović. Spot je sniman u Makarskoj i Zagrebu te u studiju gitarista Tome Miladinovića pod redateljskom palicom Srđana Sekulovića.

Bend čine Robert Rica (vokal i ritam gitara), Tomo Miladinović (gitara), Josko Šarić (bas) i Filip Srhoj (bubnjevi), a u singlu im se  na usnoj harmonci pridružio gost Predrag Lovrinčević – Lovre (Harpoon blues bend, IN ROOTS, 058).

Riks i Topli Mungosi kao r’n’r bend djeluju već tri godine, a od veljače se nalaze pod krovom Dallas Recordsa. Nakon pjesama ‘Galeb’ i ‘Dođi u moju kužinu’, dečki su nam pripremili i novi singl kojim najavljuju svoj nadolazeći album na kojim već mjesecima marljivo rade.

RIKS I TOPLI MUNGOSI: LJUBAV JE SVE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno