8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Riley Keough i Sofie Grabol u novom filmu Larsa von Triera

Više od autora

- vl promo-

Riley Keough
Riley Keough

Riley Keough i danska filmska i TV zvijezda Sofie Grabol pridružile su se glumačkoj postavi filma ‘The House That Jack Built’, predstojećem trileru kontraverznog danskog sineaste Larsa von Triera.

Keough i Grabol će glumiti dvije žene koje se nađu na putu Jacku, serijskom ubojici iz naslova, kojeg portretira Matt Dillon. Filmska priča je ispričana iz Jackove perspektive a on je inteligentan serijski ubojica koji je proveo desetljeća usavršavajući umijeće savršenog ubojstva. Ali kako mu se policija približava on sve više i više podliježe riziku da pokuša stvoriti svoje ultimativno ‘umjetničko djelo’.

Originalno planiran kao TV serija, film ‘The House That Jack Built’ radnjom je smješten u sedamdesete godine prošlog stoljeća prije nego su DNA dokazi korišteni u slučajevima ubojstava.


Švicarski glumac Bruno Ganz će portretirati Vergea, tajanstvenog čovjeka koji sa Jackom otpočinje seriju razgovora o njegovim djelovanjima i promišljanjima. Snimanje filma počinje ovog mjeseca u Švedskoj a u svibnju će se filmska ekipa preseliti u Kopenhagen, što će biti prvi put nakon filma ‘Dancer In The Dark’ da von Trier snima u rodnoj Danskoj.

The Copenhagen Film Fund će podržati film ‘The House That Jack Built’ sa 1.08 milijuna eura. Fim će producirati Louise Vesth za Zentropa Group u koprodukciji sa Film i Vast, Copenhagen Film Fund i Slot Machine.

Keoughova će se u skoroj budućnosti pojaviti sa Andrewom Garfieldom u neo noireu ‘Under The Silver Lake’ reditelja Davida Roberta Mitchella, i kao članica zvjezdane glumačke ekipe Soderberghove NASCAR pljačkaške komedije ‘Logan Lucky’. Grabol se vraća u drugoj sezoni kriminalističke drame ‘Fortitude Sky’ TV-a, u kojoj glumi zajedno sa Dennisom Quaidom i Richardom Dormerom. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno