21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Robbie Williams objavio spot za novi singl!

Više od autora

- vl promo-

m_robbie-williams_heavy-entertainment-show_novi-album_ST

Nakon što je Robbie Williams najavio izlazak svojeg novog studijskog albuma ‘Heavy Entertainment Show’, dolazi nam i prvi službeni singl ‘Party Like A Russian’. Album izlazi 4. studenoga, a spot je premijerno objavljen u petak 30. rujna na facebook stranici Robbieja Williamsa. Ovo će biti prvi album Robbieja Williamsa koji će objaviti za Sony Music Entertainment.

m_robbie-williams_heavy-entertainment-show_novi-album_cover‘Dio britanskog identiteta je to što vjerujemo da smo najbolji u partijanju, mnoge nacije to isto misle za sebe… ali nema partyja do ruskog partyja (sorry S Club)’, rekao je Robbie. U spotu, koji je također objavljen u ponoć po britanskom vremenu, Robbie je naravno okružen lijepim ženskim plesačicama.


Popis pjesama: Heavy Entertinament Show / Party Like A Russian / Mixed Signals / Love My Life / Motherfucker / Bruce Lee / Sensitive / David’s Song / Pretty Woman / Hotel Crazy [ft. Rufus Wainwright] / Sensational.

Deluxe izdanje će uključiti četiri dodatne pjesme i DVD sa snimkama iza pozornice: When You Know / Time On Earth / I Don’t Want To Hurt You [ft. John Grant] / Best Intentions / Marry Me

ROBBIE WILLIAMS: PARTY LIKE A RUSSIAN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno