2 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Robert Marić najbolji u klupskoj Ljetnoj ligi

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Kako je došlo do popuštanja epidemioloških mjera te se moglo igrati na vanjskim teniskim terenima, Teniski klub „Vinkovci” ponovno je pokrenuo Ljetnu ligu koja je okupila iznimno jake tenisačice i tenisače.

Podjelom nagrada najboljim uspješno je završena Ljetna liga na kojoj je sudjelovalo 53 igrača i igračice, a prvo mjesto osvojio je Robert Marić s 48 bodova dok je drugi bio Ante Vuković s 47 bodova, a treće mjesto osvojio je Krunoslav Senčić s 44 osvojena boda.

„Možemo s ponosom reći da smo ove godine okupili iznimno kvalitetne tenisačice i tenisače tako da su svi ljubitelji tenisa došli na svoje. Prikazan je odličan tenis tijekom cijele lige, a ovom prilikom čestitam najboljima, posebno Robertu Mariću koji je za samo jedan bod bio bolji od Ante Vukovića. Zahvalio bih se Auto servisu Crnaić koji je sponzorirao nagradu za pobjednika lige. Svim igračima želim dobro zdravlje i da se sljedeće godine okupimo u još većem broju”, rekao je predsjednik Teniskog kluba „Vinkovci”. Prema riječima Roberta Marića, pobjednika Ljetne lige, ove godine je bilo iznimno puno kvalitetnih igrača, no kako kaže, kad je najteže, uvijek daje sve od sebe. Podsjetimo, u ovogodišnjem izdanju Ljetne lige igrači su podijeljeni u 8 skupina te igraju međusobno. Nakon odigranih kola u prvom krugu, posljednja tri igrača više skupine prelaze u nižu skupinu, a prva tri igrača niže skupine prelaze u onu višu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno