1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Rock gig: Terminator u Močvari!

Više od autora

- vl promo-


Foto: Ivo Dunat

Sutra u ponedjeljak 20. rujna s početkom u 20:00 sati na Močvarnoj terasi nastupit će zagrebački terminator. Cijena ulaznica su 20 i 30 kn ovisno da li je kupite u pretprodaji ili na dan koncerta. Covid putovnice nisu potrebne, koncert je sjedećeg tipa a broj ulaznica ograničen. Zbog epidemioloških mjera vodit će se pisana evidenciju posjetitelja pa vas se moli da dođete malo prije početka koncerta kako bi se izbjegla gužvu.

Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.

terminator (Zagreb)

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbena suradnja s Jackom Whiteom, dogovaranje turneje s Depeche Modeom i Peppersima, te svirke u Vintageu subotom. To su sve stvari o kojima terminator sanja. Glazbeni izričaj im je zato kompatibilan s gore navedenim izvođačima kako bi lakše ostvarili svoje snove. Kao autorski bend prvo su krenuli u pohod Zagreba kako bi izgradili publiku, stekli višak obožavatelja i time olakšali proces snimanja i objavljivanja prvog albuma.

Za uspješan i relaksiran početak tjedna, dođite u Močvaru jer će vam terminator priuštiti sjajan i gorak okus u ustima koji savršeno paše uz pivu!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno