Rock Marinfest 27. prosinca u Vanilla Clubu

0
1578

U prostorijama Bubamare Vinkovci danas je održana medijska konferencija na kojoj je najavljen ovogodišnji, jubilarni Rock Marinfest. Rock Marinfest je humanitarni rock festival koji se ove godine održava deseti put, te je jedini rock festival ovoga tipa u Hrvatskoj. Organizatori su danas najavili kako će ovogodišnji festival biti održan samo jedan dan i to 27. prosinca u Vanilla klubu Vinkovci. Na medijskoj konferenciji govorili su Ivan Grigić i Maja Šibenik iz udruge Bubamara.

I ove godine popis izvođača je sastavljen od vrlo zanimljivih bendova, a to su The Karambol, Pogreb X, Septica, Atheist rap, Jale, te Dječaci i Let 3 kao poslastica večeri.

Početak festivala je u 20 sati a ulaznice se mogu kupiti i u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, te na dan festivala po cijeni od 70 kuna.

Rock Marinfest ovih godina posjetio je veliki zaljubljenika u ovu vrstu glazbe, a i ove godine očekuje dobar odaziv. Festival je postao zaštitni znak grada Vinkovci i s razlogom se smatra jednim od najboljih festivala istočne Hrvatske.

Treba napomenuti kako sav prihod ide za Udrugu invalida Bubamara iz

Vinkovaca, a ove godine posebno je namjenjen za Buba bar.