26 C
Vinkovci
Srijeda, 27. rujna 2023.

Rock Out u Močvari – benefit koncert!

Više od autora

- vl promo-

Močvarni laboratorij & Klasična gimnazija predstavljaju u utorak 27. ožujka ‘Rock Out u Močvari – Benefit koncert’. Vrata kluba se otvaraju u 20:00 sati dok je početak koncerta predviđen za 21:00 prema dolje navedenoj satnici. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 20 kn.

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.

Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine.

‘Rock Out’ je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog ‘Rock In’ koncerta razlikuje jedino po lokaciji.

I ove godine okupili smo mlade (i malo starije) bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

ALDELFI (Zagreb)
Web: YouTube
Srednjoškolski bend; Jakov Peruško Rihtar (vokal), Vlado Peruško Rihtar (ritam gitara), Lovro Ohlhofer (solo gitara), Sandro Sušanj (bas), Dorian Scholz (bubnjevi).

HIPNO (Zagreb)
Srednjoškolski bend; Jakša Perković (gitara, vokal), Jakov Gojmerac (bas, vokal), Danilo Dobrić (bubnjevi).

PEGLICA I KOMANDOS (Zagreb)
Web: Bandcamp

COJONES (Zagreb)
Web: cojonesband.com
Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa ‘Klasična u Močvari #3’ u suradnji Udruženja za razvoj kulture URK i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:
20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno