Brian Setzer obilježava 16. obljetnicu izdanja “Rockabilly Riot! Volume One: A Tribute To Sun Records” (Surfdog/Mascot/Dancing Bear). Tim povodom u ponudi je po prvi puta dostupan ekskluzivni prozirno crveni vinil u ograničenoj nakladi. Spomenuto izdanje fokusirat će se na pjesmama produciranim i snimljenim između 1954. i 1957. godine, čime će se odati počast nekim od najvećih imena ove ere, uključujući izvođače kao što su Carl Perkins, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis i Elvis Presley. Izdanje će ujedno pridati pozornosti i imenima kao što su Kenny Parchman (“Tennessee Zip”, “Get It Off Your Mind”), Carl Mann (“Mona Lisa”) i Ray Harris (“Lonely Wolf”).
Na pjesmi “Flatfoot Sam” Tommyja Blakea, Setzer je tako prilikom snimanja ugostio The Jordanaires na back vokalima, ali i “Jumpin'” Genea Simmonsa kao gosta na “Peroxide Blonde In A Hopped-Up Model Ford”. Brian Setzer iza sebe ima vrlo vjernu i angažiranu bazu fanova s preko 300.000 pratitelja na  Facebooku, 28.000 na Twitteru te preko 70.000 fanova na Instagramu.
Izdanje “Rockabilly Riot! Volume One: A Tribute To Sun Records” dostupno je na dvostrukom crvenom LP-u. Potražite ga u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa.