17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Rod Stewart objavio novu pjesmu i najavio objavu novog studijskog albuma!

Više od autora

- vl promo-

Britanski glazbenik Rod Stewart, koji je početkom veljače ove godine u zagrebačkoj Areni nastupio pred hrvatskom publikom, potvrdio je objavu novog studijskog izdanja! Naslova “Blood Red Roses”, album će biti objavljen 28. rujna putem Republic Records / Universal Music etiketa, a najavljen je singlom “Didn’t I”, koji je hrvatskoj publici dostupan putem radijskog etera i digitalnih glazbenih platformi.

“Blood Red Roses” u standardnom obliku donosi ukupno 13 autorskih pjesama, iznimno osobnog karaktera, što otkriva i već spomenuti singl “Didn’t I” – pjesma je to o roditeljskom pogledu na štetu i probleme koje donosi konzumacija droga. “Moja djeca su imala prijatelja koji je imao velikih problema s prekomjernom konzumacijom droga i opojnih sredstava. I svjedočio sam tome koliko je to slomilo srca i moje djece, ali i roditelja te osobe. Tužno je to”, iskreno progovara glazbena ikona.


Novo izdanje nasljeđuje uspješne prethodnike “Another Country” (2015.) i “Time” (2013.), a bit će objavljen u razdoblju kada će Rod Stewart slaviti 50 godina od svog prvog diskografskog ugovora. “Albume uvijek stvaram s idejom da nastaju samo za moj uski krug prijatelja, stoga ovo novo izdanje ima tu neizmjernu dozu intimnosti” – objašnjava Rod, koji novi album ujedno potpisuje i producentski, uz dugogodišnjeg suradnika Kevina Savigara.

Kako je već ranije spomenuto, standardna verzija albuma donosi 13 novih pjesama, dok će deluxe izdanje sadržavati ukupno 16 pjesama, među kojima se nalaze obrade pjesama. “Blood Red Roses” album hrvatskoj je publici dostupan za digitalne prednarudžbe, putem Google Playa.


“Blood Red Roses” popis pjesama – standardno izdanje:
 1. Look In Her eyes
 2. Hole In My Heart
 3. Farewell
 4. Didn’t I
 5. Blood Red Roses
 6. Grace
 7. Give Me Love
 8. Rest Of My Life
 9. Rollin’ & Tumblin’
 10. Julia
 11. Honey Gold
 12. Vegas Shuffle
 13. Cold Old London
Deluxe – Bonus pjesme:
 1. Who Designed The Snowflake
 2. It Was A Very Good Year
 3. I Don’t Want To Get Married

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno