28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

RootsInSession Music pod svojim okriljem predstavlja novi singl “We Are Ready”

Više od autora

- vl promo-


RootsInSession dvojac Pier i Fu, nakon dvije godine objavljivanja vlastite produkcije za svoju izdavačku kuću RootsInSession Music, po prvi puta su uzeli pod svoje okrilje producenta, glazbenika, promotora i DJ-a po imenu Elidan, koji je udružio snage s Budom, vokalistom i frontmenom benda Elvis Jackson kako bi ispostavili singl “We Are Ready”.

Pod imenom Elidan potpisuje se producent koji je svoj glazbeni put počeo graditi 2006. godine. To je bilo njegovo zlatno doba elektronike kada se zaljubio u gramofone i vinilne ploče te počeo puštati glazbu pod imenom Daniel Greenx.

credit: LL Promotion

Godine 2011. spojio se s Markom i osnovao duo DubDiggerz, dvojac specijaliziran za dubstep produkciju. Njihovu produkciju tijekom godina podržavali su renomirani domaći i inozemni dubstep producenti, a singlove su izdavali labelovi kao što su Gourmet Beats, Navy Cut, Plant Power, Artikal Music kao i slovenski dubstep label DeepEnd! na kojem su objavili svoj debitantski dubstep album “11”.

Elidan se može opisati kao multi-žanrovski producent, gdje se njegova produkcija širi na techno-house, dub, reggae, dubstep, drum’n’bass i roots boje, što je vidljivo iz njegove povijesti do danas, gdje Elidan priprema razna izdanja za različite bass labelove.

Elidan je glazbeni producent koji tek treba privući veću pozornost upravo zbog njegovog glazbenog talenta, koji je prepoznao digitalni label RootsInSession Music, koja će prvi put objaviti singl “We Are Ready” u reggae hop stilu. Na izdanju možete poslušati još dub i drum’n’bass verzije, na kojima je uključen i frontmen benda Elvis Jackson Buda, koji se na RootsInSession Music zapečatio pjesmom „Lockdown“, koja je bila dio prvog riddim albuma u Sloveniji “LockdownSka” kojeg su RootsInSession producirali zajedno s Markom Gaćinom iz Brain Holidaysa.

Sa singlom “We Are Ready”, Elidan i Buda upozoravaju na trenutnu situaciju i životne promjene kako bi dali doprinos novim generacijama za njihovo bolje sutra.

Elidan se sam pobrinuo za cjelokupnu produkciju, kao i za miks i mastering.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno