Mlada momčad Rukometne akademije Vinkovci i Rukometnog kluba Ivan Mikanovci, kao jedini predstavnici Vukovarsko – srijemske županije sudjelovali su na završnici Sportskih igra mladih za regiju Slavonija, a koja je održana u Slavonskom Brodu.

U grupnom dijelu turniru mladi rukometaši su odigrali neodlučeno 11:11 protiv RK Požege, pobijedili su RK Valpovku 14:8, te odigrali neodlučeno 10:10 protiv RK Lipe.

U polufinalnoj utakmici sastali su se s momčadi Osijeka i nakon što je susret u regularnom dijelu završio 6:6, pobjednik se odlučivao izvođenjem sedmeraca, gdje je RA Vinkovci/RK Ivan Mikanovci bio uspješniji 7:6. U odličnoj finalnoj utakmici, koja se odlučivala u zadnjim sekundama, uspješnija je bila RK Valpovka rezultatom 8:6 čime je izborila plasman na završnicu Sportskih igara mladih, a koja će se krajem kolovoza igrati u Splitu.

Srebrna medalja još je jedna u nizu izvrsnih uspjeha mladih rukometaša Rukometne akademije Vinkovci i Rukometnog kluba Ivan Mikanovci, a odlična je najava za nadolazeće turnire i nadolazeću sezonu.