- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Foto: Toni Mijač
Rust Red Romance ime je glazbenog projekta iza kojeg stoji Jim July,  a “Hide Your Tears” drugi je singl s albuma “Buick Transgalactic 47”, koji je izašao u studenom 2020. za nezavisnu izdavačku kuću Dirty Mojo Records.
“Hide Your Tears” govori kako ne bismo smjeli izgubiti naše plašteve, supermoći i čarolije te kako trebamo birati svoje bitke. Vrlo je korisno znati i pred kim možemo plakati i otvoriti svoju dušu. Pjesma je posveta djetetu i rezultat težnje i borbe da se nikad ne odraste. Kako radim u vrtiću, svakodnevno dobivam vrlo važne lekcije o životu upravo od djece. Toliko su ispred nas, izvan svijeta. Njihova igra je vječni znak nečeg ljepšeg i čarobnijeg od onog što inače zovemo realnošću. Za život se zaista vrijedi boriti, a pogotov za život kakav žive i kako ga doživljavaju oni najmlađi. Nešto se počne događati kod većine ljudi kako odrastaju, dio plamena se izgubi i utone se u rutinu i svakodnevicu, a život je puno više od svakodnevice.” (Jim July)
Snimke korištene u spotu preuzete su sa stranice pexels.com, a snimio ih je Cottonbro. Jim je snimke montirao i povezao u cjelinu.
Rust Red Romance trenutno radi na svom novom albumu na kojem će biti zanimljivih gostiju te koji će donijeti zvuk drugačiji od onog koji prevladava na oba prethodna albuma.