Vrlo je izgledno kako će ovaj talentirani kantautor biti jedan od onih koji će obilježiti predstojeću godinu. Nakon što se njegov posljednji studijski album “Prisoner” našao na prvom mjestu Billboardove Rock ljestvice, glazbenik je najavio da će 2019. objaviti čak tri nova izdanja. Početak tog produktivnog niza kojim je najavljen album “Big Colors”  započeo je najnovijim singlom Fuck The  Rain

I na ovom je singlu s Adamsom surađivala Grammyjem nagrađena producentica Beatriz Artola (Adele, Rita Ora, Ellie Goulding), a pjesmi je doprinos dao i legendarni John Mayer. “Ova je pjesma doista cool, poslušajte ju. Ili nemojte – ionako možda svi umremo budući da je Trump predsjednik.”, u svom je prepoznatljivom stilu Ryan poručio obožavateljima. Singl će se naći na već spomenutom albumu Big Colors, kojeg možemo očekivati 19. travnja ove godine.

Glazbenik će krajem ožujka krenuti na turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, a obožavateljima su dostupne i VIP ulaznice koje uključuju i predkoncertno druženje s Ryanom. Svi detalji turneje dostupni su na njegovoj službenoj web stranici.

Ryan Adams američki je multiinstrumentalist i kantautor. Najveći je uspjeh postigao kao solo izvođač, snimivši do sad čak 16 studijskih albuma. Prvi, naziva “Heartbreaker”, objavljen je 2000. godine i vrlo je pozitivno ocijenjen od strane glazbenih kritičara. Tokom narednih godina glazbenik je prolazio kroz burno razdoblje koje su obilježili rastava braka, lomljenje šake tokom vlastitog koncerta i Meniereova bolest. Unatoč poteškoćama, njegovo 13. studijsko izdanje “Ashes & Fire” dospjelo je na 7. mjesto Billboardove 200 ljestvice. Glazbenik se bavi i produkcijom, pa je tako do sad u studiju surađivao s velikim imenima kao što su Norah Jones, Weezer i Fall Out Boy.