Sa 90,2 MHz Radio Vinkovci se spuštaju na Meraju

0
3425

Pozivamo sve 8. studenog od 18 sati na audio-vizualni spektakl 61. rođendana Radio Vinkovaca, vaše omiljene radio postaje, koja će po prvi put svoj rođendan proslaviti u jedinstvenom prostoru Galerije fotografije “Meraja” u Vinkovcima. U najstarijem vinkovačkom spomeniku povezat ćemo suvremenu kulturu sa starom arhitekturom ove autentične građevine.

U duhu urbanog radija priredili smo vam odličan koncert grupe “Bikini Motel” koja će po prvi put u takvom prostoru žariti i paliti s najvećim pop i rock hitovima na njihov način i rasplesati sve prisutne.

Ispred Meraje nalazit će se širok izbor craft piva proizvedenih na kreativan način i bez korištenja jeftinih sirovina, te prezentacija energetskog pića “Hell”.

Prvi put u Vinkovcima za rođendan radija priprema se vizualni hologramski spektakl kakav dosad niste imali priliku vidjeti. Očekuju vas nevjerojatni hologrami prve marketinške agencije takve vrste u Hrvatskoj i šire, koji će se poigrati s vašom percepcijom stvarnosti. “Hologram Marketing – Lemuria” nudi dosad neviđene vizualne efekte.

Na svoj rođendan Radio daruje vas, svoje vjerne slušatelje. Cijeli dan će se dijeliti vrijedni pokloni među kojima su televizor, električni romobil i pametni telefon, a možete osvojiti i nezaboravni put na Advent u Budimpeštu za dvoje!

Pridružite nam se kako bi vam ispričali priču o suvremenoj i urbanoj sceni na naš način u jedinstvenom prostoru suživota ljudi i kulture, mjestu doživljaja, učenja, zabave i društvene interakcije.

Odbrojavamo dane do velikog slavlja, a vi nas pratite na našim facebook profilima Novosti i Radio Vinkovci, web stranici novosti.hr i naravno na 90,2 Mhz.

Radio Vinkovci – Radio koji popravlja dan popravit će vam i noć!

Svi ste pozvani!