“Sve je ovo igra”, treći po redu studijski album benda U pol’ 9 kod Sabe ugledao je svjetlo dana. Nasljednik albuma “Prihvaćam sve” i “Stoj na glavi”, snimljen je i masteriran u Intek Music studiju u Koprivnici, a izlazi u izdanju Aquarius Recordsa.
Sabe su na albumu ugostile Mirelu Priselac Remi (Elemental) na pjesmi “Ja sam netko drugi”, a među 11 naslova našla se i obrada pjesme “Bicikl” kantautorice Nine Romić. S albuma je dosad objavljeno pet singlova od koji je najnoviji hit “Tvoji starci me vole”.
U pol’ 9 kod sabe svoje neobično i zanimljivo ime dobilo je spontano. Naime, bend je osnovan 2009. godine, cure su imale probe svakog dana u 20:30 kod basistice Sabine. Tako su se nalazile svaku večer U pol’ 9 kod Sabe.
Iako im nije bilo u planu stavljati pečate i definicije sebe i svog stvaralaštva, U pol’ 9 kod Sabe brzo se prometnuo u queer i aktivistički kolektiv koji u svojim pjesmama problematizira svakodnevne životne situacije LGBTI osoba, kao i ostalih marginaliziranih pojedinaca.
Prva postava benda činilo je 5 članica, kao i današnja postava. Danas bend U pol’ 9 kod Sabe čine 5 zanimljivih pojedinaca: Ana Opalić, klavijaturistica koja je ujedno zaslužna i za pjesme Sabi, Martina Zvonić glavni vokal benda koja, uz Anu, dijeli zasluge u kreiranju teksta i glazbe, Zrinka Kolarić na bubnjevima, Helena Ernoić na basu te Marko Lucijan Hraščanec na gitari i saksofonu.