12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Šahovski klub Vinkovci ponovno potvrdio da je među najjačima u našoj regiji

Više od autora

- vl promo-

Proteklog vikenda je u Starim Mikanovcima održano prvenstvo ŠSZŽ regija Istok (Slavonija i Baranja), a Šahovski klub Vinkovci sudjelovao je s 21 predstavnikom u svim kategorijama – od U8, U10, U12, U14, U16, U18 do U20.

Dora Mustafov osvojila je odlično šesto mjesto u konkurenciji od 25 igračica, Lucija Maslać u svojoj je kategoriji zauzela 13. poziciju, Petra Kuzmanović pozicionirala se na 22. mjestu, dok je Sara Šuker uzela 25. poziciju.

Dunja Udovičić u ukupnom poretku bila je treća (Ž16), a druga u kategoriji do 14 godina. Iva Tabak podijelila je ukupno šestp mjesto u kategoriji 24 igračice.

U kategoriji U12 klub je ostvario najslabije rezultate, Filip Katava bio je 19., dok je njegov imenjak Lerotić bio 30.


U kategoriji U16 odličan je bio Gabrijel Uzunović osvojivši osmo mjesto, Tomislav Kuveždić bio je 12., Karlo Tančik 34., Dmitar Zvonimir Kuveždić 37., Marijan Šikić 39., a Karlo Kadoić 46. po redu. Također, Frane Marinčić završio je kao 47. te Luka Lončarić 48. u konkurenciji 51 igrača.

U kategoriji U20 odličan je bio Ivan Neferanović osvojivši drugo mjesto ukupno, a prvo u kategoriji U20, dok je Ozana Dujić bila 13., ali prva u konkurenciji djevojaka.

Kao što uvijek kažemo, kvantitet donosi kvalitet, tako smo i ovaj puta bili među uspješnijim klubovima regije. Samo treba biti uporan i vrijedan, rezultati će doći. Čestitamo svim igračicama i igračima, a roditeljima puno hvala na suradnji i vremenu posvećenom igračima i našem klubu”, zaključili su iz Šahovskog kluba Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno