10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Sajnajmovci u Zagrebu stigli do dvije medalje

Više od autora

- vl promo-

Zagreb je u subotu ugostio veliki međunarodni turnir u olimpijskom taekwondou – 16. Fenix Budosport 2023. Svoj nastup je ubilježilo preko 600 natjecatelja, a oni su dolazili iz Hrvatske, Slovenije i slovačkog glavnog grada Bratislave.

Sa svoja četiri natjecatelja nastupio je i Taekwondo klub Sajnami iz Vinkovaca, a u naš grad vratio se s dvije medalje. Mila Križanović u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kg uspjela je osvojiti srebro, nažalost finalnu bobu morala je zbog ozljede predati svojoj suparnici. Sari Majstorović u istoj kategoriji do 39 kilograma pripalo je brončano odličje.


Blizu medalje bili su Marko Lovretić i Dominik Mihaljević, a Sajnamovce je ovoga puta vodila Jasmina Lucić. Također, Lea Grbavica sudila je tijekom ovog natjecanja.

Vikend ranije natjecatelji Sajnamija nastupili su u Kninu na izbornom turniru za juniore na kojem je Josip Šarić u kategoriji juniora -68 kg upisao svoju prvu pobjedu u juniorskoj konkurenciji, a slijedeći vikend su pred Sajnamovcima novi izazovi, izborni turnir za kadete u Splitu te državno prvenstvo u formama koje se održava u Zaprešiću.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno