U nedjelju, 3. studenog, u Bijeljini je održan teakwondo turnir ”Sokol Open” na kojem je nastupilo 250 natjecatelja iz 14 klubova i 3 zemlje, Hrvatske, BiH i Srbije, a među njima i  34 natjecatelja TK “Sajnami” Vinkovci i svi su hrabrim i sjajnim nastupima došli do postolja.

Čak 11 Sajnamovaca se popelo na najviše postolje sa zlatnom medaljom oko vrata, a to su Ilija Kovačević, Bruno Marić, Lukas Bašić-Palković, Karlo Grgić, Marin Marić, Tomislav Vladisavljević, Ana Tucaković, Anamarija Šumanovac, Ria Smole, Klara Radman i Elena Divković.

Među 16 srebrnih bili su Borna Dujić, Adam Pavlek, Fran Čopčić, Valentina Plašć, Gabrijel Rapčan, Patrik Sučić, Anđela Markić, Ana Lukić, Blaženka Mihalj, Lucija Ćosić, Marija Komesarović, Mia Fernbach, Mia Kristović, Petra Žaper, Silvija Šarić i Tara Marić.

Brončane medalje uzeli su Borna Kristović, Grgur Šarić, Josip Šarić, Luka Radman, Mišel Marković, Marta Vuica i Petra Vladisavljević.

Ovim stopostotnim učinkom Sajnamovci su osvojili i pehar za najbolju ekipu, a nastupali su pod vodstvom trenera Jasmine Lucić, Ive Lukića, Divijana-Martina Kelave i Ivone Lukić.