2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Sale & Friends – Osmijeh (2016.)

Više od autora

- vl promo-mst_sale-friends_osmijeh-spot_ST

Legendarna pjesma Drage Mlinarca – ‘Osmijeh’, koju su krajem ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place Sale & Friends snimili na velikom povratničkom koncertu Saše Novaka, nekadašnjeg gitariste Psihomoda Popa, dobila je i svoje video izdanje. Kao i za audio obradu, napravljenu u njegovom studiju u Njemačkoj, Sale se ovoga puta prihvatio i montaže video materijala dio kojeg je, osim u Hard Placeu, snimljen i u zabočkom Regeneratoru gdje su Sale & Friends nastupili kao headlineri regionalnog finala 20.HGF Demo Festivala.

Da podsjetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

mst_sale-friends_osmijeh-spot_coverO daljnjim aktivnostima Saša kaže: ‘Završavam EP minimalKA. Slijedeća pjesma, koju ću predstaviti kao singl biti će je jedna pjesma Psihomodo popa. Koja će to biti neka za sada ostane tajna.

Naravno, tu je i materijal snimljen na povratničkom koncertu u zagrebačkom Hard Placeu, na kojemu se također radi. Započinjem, kao producent, i suradnju sa jednim poznatim kompozitorom, što će rezultirati CD-om koji će biti objavljen u slijedećih par mjeseci.’

Sale je bio uključen i u ovogodišnje, jubilarno, izdanje HGF Demo Festivala. Osim što smo ga vidjeli kao člana žirija, njegov OHHO Records promovira finaliste u Njemačkoj i Europi.

Izdavač: OHHO Records, 2016.

VIDEO: OSMIJEH (SPOT)

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno