23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Sale & Friends predstavili video spot za ‘Osmijeh’

Više od autora

- vl promo-
Legendarna pjesma Drage Mlinarca – ‘Osmijeh’, koju su krajem ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place Sale & Friends snimili na velikom Saletovom povratničkom koncertu dobila je, nakon što je kao singl objavljena u svibnju, i svoje video izdanje. Kao i za audio obradu, napravljenu u njegovom studiju u Njemačkoj, Sale se ovoga puta prihvatio i montaže video materijala dio kojeg je, osim u Hard Placeu, snimljen i u zabočkom Regeneratoru gdje su Sale & Friends nastupili kao headlineri regionalnog finala 20.HGF Demo Festivala.

Da podsjetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

O daljnjim aktivnostima Saša kaže: ‘Upravo završavam EP minimalKA. Slijedeća pjesma, koju ću predstaviti kao singl biti će je jedna pjesma Psihomodo popa. Koja će to biti neka za sada ostane tajna.

Naravno, tu je i materijal snimljen na povratničkom koncertu u zagrebačkom Hard Placeu, na kojemu se također radi. Započinjem, kao producent, i suradnju sa jednim poznatim kompozitorom, što će rezultirati CD-om koji će biti objavljen u slijedećih par mjeseci.’

Sale je bio uključen i u ovogodišnje, jubilarno, izdanje HGF Demo Festivala. Osim što smo ga vidjeli kao člana žirija, njegov OHHO Records promovirat će finaliste u Njemačkoj i Europi. ‘U tijeku su pregovori sa karlovačkim Tight Grips. Jako mi je drago da je upravo karlovački bend pobjednik ovogodišnjeg HGF-a i da ću ih imati prilike promovirati izvan granica Hrvatske.’ govori nam Sale.

VIDEO: OSMIJEH (LIVE) [SPOT]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno