24 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

Sammy Hagar najavio novi album za siječanj iduće godine

Više od autora

- vl promo-

Sammy Hagar, pjevač legendarne grupe Van Halen također poznat kao The Red Rocker, oduševljeno iščekuje objavu svog novog albuma kojeg će realizirati u suradnji s bendom The Circle.

Nakon što su završili sa snimanje, Hagar je sjeo u studiju poslušati materijal i veselo zapjevao uz snimke te ovaj entuzijastičan trenutak podijelo s fanovima na Instagramu. Hashtagovi koje je koristio u objavi sugeriraju da se radi o posljednjoj pjesmi na albumu koja bi se mogla zvati “January” ili bismo pak novi album mogli dočekati u siječnju 2019.

Hagarov posljednji bend Circle okupio je u postavi basista Michaela Anthonyja, bubnjara Jasona Bonhama i gitarista Vica Johnsona. Snimljeni materijal biti će objedinjen na prvom zajedničkom albumu na kojem su zajedno snimili i stvarali nove pjesme. Prethodno izdanje “At Your Service” iz 2015. bilo je live snimka Hagarovih ranijih uradaka koji uključuju pjesme bendova Montrose i Van Halen, kao i obrade pjesama Led Zeppelina u sjećanje na Bonhamovog oca, bubnjara ovog kultnog benda.

Kako je Bonham nedavno otkrio stranim medijima, album je zapravo konceptualno izdanje koje se treba odslušati od početka do kraja kako bi vas odaslao na glazbeno putovanja, kao nekada kada je raspored pjesama na albumu bio ključan za razumijevanje samih pjesama. Kako Bonham otkriva, Hagar je time želio napraviti nešto drugačije od svega što je dosad snimio s ostalim bendovima. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno