18 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Saša Novak objavio Video za pjesmu Ramona

Više od autora

- vl promo-

U proljeće 1988.godine u studiju Smolec na Zelengaju, završava se snimanje legendarne ploče “Godina zmaja”. Ta 1988. je godina u kojoj se Psihomodo pop etablirao na tadašnjoj sceni i još do dan danas dominira njom. Upravo ovih dana navršava se dakle 30 godina od izdavanja te nadasve značajne ploče. Saša Novak kao originalni član Psihomodo popa odlučio je dati svoj doprinos toj značajnoj godišnjici. Za početak se odlučio za pjesmu “Ramona”, koju su “psihići” još kao demo band svirali, po uzoru na The Ramones. Saša se odlučio svojom izvedbom približiti tom zvuku, žešćem soundu a la Ramones a za nezaboravni brass aranžman se davne 1985 godine pobrinuo Davor Slamnig.

Za video podršku, Saša je odlučio uputiti poziv svima onima kojima izdanje “Godina zmaja” nešto znači da svojim fotografijima ili video porukama sudjeluju u stvaranju videa. Na email adresu bilo je moguće slati materijal, što su mnogi i iskoristili.


Nakon uspješno izvedeog operativnog zahvata Saša se dobro oporavlja i najavljuje live nastupe, kako na domaćem terenu a isto tako i u inozemstvu. Jedan od prvih termina koji se može potvrditi je nastup na Bass Player Festivalu 24.06.2018 u Mladenovcu gdje će Sale isto tako biti i član žirija.

Pobjednike festivala očekuje izdavanje singla pod etiketom OHHO Records i eksluzivna emitiranja na novoosnovanoj radio postaji Saša Novak Show.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno