7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Saša Novak uspješno operiran i dobro se oporavlja

Više od autora

- vl promo-Saša Novak, bivši gitarist i producent grupe Psihomodo pop uspješno je operiran na Urološkoj bolnici u Frankfurtu. Operativni zahvat izveden je 20.2.2018 pod vodstvom Prof. Dr. med. Becht u Nordwest bolnici, i nalazi se na putu oporavka. Operativni zahvat je usprkos prognozama bio puno kompleksniji, ali specijalizirani tim je svoj posao veoma uspješno obavio.

Zbog poteškoća sa zdravljem koje je imao zadnjih pola godine morao je sve termine otkazati , ali obećava skori povratak i još mnogo dobre muzike.

Saša trenutno radi na završavanju svog povratničkog CD ‘minimalKA’ i montaži video spota za pjesmu ‘Ramona’. U YouTube objavi Saša poziva sve ramonse i ramonsice da svojim slikama učestvuju na snimanju videa povodom 30. godišnjice debi albuma ‘Godina zmaja’. Objavu je moguće vidjeti na YouTube linku.

U planu su i live promocije. Saznajemo za termine u srpnju i lipnju, u Zagrebu i okolici na kojima će Saša predstaviti i novi bend. Saša se vraća svojim žestokim korijenima, glasnom i brzom rokenrolu koji mnogima nedostaje. Saša samo poručuje .”Let the Good Times ROCK“.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno