19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Sassja objavila novi singl koji se zove No Problemo

Više od autora

- vl promo-


Sassja (No problemo, novi singl) [St]

Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu ‘Ma nema problema’ kad ih molite za pomoć, no da se prijelaz iz riječi u djelo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu ‘No problemo.

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevnu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Glazbu i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pjesmu zajedničko djelo Sassje i Jasmina Jatića.

Spot za ‘No problemo’ možete pogledati ovdje.

No problemo pjesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući cijelom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Unatoč pjesmi koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspjela pronaći dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila:

‘Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju – neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano’.

Osim na radijskim eterima, stih ‘No problemo, tvoji smo sekoooo!’ odjekivat će i pozornicama u Banjaluci i Sarajevu a u svibnju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno