2 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Sassja predstavlja posve novi singl i spot za pjesmu koja se zove ‘Ništa’!

Više od autora

- vl promo-

m_sassja_nista_novi-single_ST

Iza nje je bogato koncertno ljeto u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Slovačkoj, a sada energična SASSJA nastavlja s diskografskim radom te predstavlja novi i malo laganiji singl ‘Ništa’! ‘Ništa’ je prva pjesma s novog albuma na kojem već neko vrijeme radi u dinamičnom rasporedu; koncerti – studio – pisanje kolumne.

I na ovom singlu surađivala je sa stalnim suradnikom, slovenskim reggae / dub producentom – Kantrimanom, na čiji im se poziv pridružio renomirani violinist i koncert majstor Simfonijskog orkestra RTV Slovenija, Benjamin Ziervogel.

m_sassja_nista_novi-single_ST2‘Kantriman mi je poslao prvu verziju muzike i nekoliko mjeseci sam samo u njoj uživala, bez da išta pišem. Čini mi se da je ovo najljepši instrumental koji je napravio do sada. Tekst se sam napisao nakon tolikog repeatanja instrumentala, a od kako je Benjamin Ziervogel odsvirao i violine, jedva sam čekala da snimimo spot te da ju i vi konačno čujete. Inače sam jako samokritična i uvijek bih još nešto popravljala u glazbi i tekstu, ali ovom sam pjesmom potpuno zadovoljna. Dok sam ju pisala znala sam kako spot treba izgledati, pa sam s gotovom pjesmom imala i gotov scenarij. Snimala sam ga s dugogodišnjim prijateljima u Tuzli, na domaćem terenu i prezadovoljna sam onim što smo napravili. Hvala vam ekipa što ste odlični!’

Spot je sniman u Sassjinom rodnom gradu – Tuzli, a režiju, osim Sassje, potpisuje Jasmin Jatić, dok se za scenografiju i šminku pobrinula Mirela H. Mustafić.


Singl je nešto drugačiji od onog što smo do sada čuli iz Sassjine radionice zvuka, no nanovo silno emotivno nabijen i moćan. Upravo onako kako mora biti kad nekog ludo i strastveno volite. Katkad se ludo i strastveno zamrzi, ali na kraju, u mnogim scenarijima, emocije izblijede i ostane jedno veliko ‘Ništa’.

Singl ‘Ništa’ Sassja izdaje za diskografsku kuću Menart baš kao i novi album na kojem trenutno radi, a ‘Ništa’ možete slušati i na Deezeru.

Sassja će 12.11. biti  jedan od headlinera kultne Brucošijade FER-a u Zagrebu, koja se već 35. godinu održava u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Na brucošijadi koja ugošćuje najjača imena regionalne glazbene scene Sassja će nastupiti uz izvođače kao što su Pips, Chips & Videoclips, Plastic knives i drugi.

SPOT: SASSJA – NIŠTA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno