2 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Saturn Return novi je video austrijsko-hrvatske elektro pop kombinacije don_t go

Više od autora

- vl promo-don_t go, 2017 / Foto: Olena Newkryta

Posljednja pjesma s debitantskog EP-ja ‘Dark Counry’ hrvatsko-austrijskog dua don_t go je naslov ‘Saturn Return’. EP su samostalno objavili prošle godine. Nakon spota za naslovnu pjesmu u režiji Christophera Herndlera, video spot za ‘Saturn Return’ snimila je i režirala mlada austrijska umjetnica i glazbenica Hannah Todt.

Video, kao i sama pjesma, u potpunosti se može doživjeti samo ako se pogleda od početka do kraja.

don_t go su Nina Jukić (vokal, klavir, sintevi) i Alexander Forstner (bubnjevi, gitara, elektronika).

Zajedno su počeli muzicirati 2013. što je bila logična posljedica preseljenja u Beč iz Zagreba i Graza, njihovih rodnih gradova, gdje su se godinama ranije bavili glazbom.

Kao don_t go, Nina i Alexander su do sada održali brojne koncerte u Austriji i Hrvatskoj, u manjim klubovima, kao i na glazbenim festivalima. U veljači 2016. godine sami su izdali svoj debitantski EP ‘Dark Country’, snimljen u bečkom studiju Audio Manufaktur, a na produkciji su radili zajedno sa Ksenijom Ladić i Matijom Vojvodićem, članovima elektroničkog sastava Tomislav.

Zvuk don_t go delikatna je mješavina Nininih emocionalnih vokala i Alexanderovih grooveova, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Sve to loopirano uživo.

don_t go planira izdati svoj prvi album 2018. godine.

SATURN RETURN [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno