20 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Saznali smo ime petog nastavka Transformersa

Više od autora

- vl promo-


TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

Peti dio franšize Transformers počinje sa snimanjem 6. lipnja, a nosit će naziv TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT. Ono što je još poznato, osim toga da se Michael Bay po peti put vraća u redateljsku stolicu, jeste da Akiva Goldsman nadgleda pisanje scenarija i da će Mark Wahlberg reprizirati ulogu izumitelja Cadea Yeagera, kojega smo upoznali u četvrtom nastavku ‘Transformeri: Doba izumiranja’.

Po nekim špekulacijama, moguće je da će priča imati i trenutak putovanja kroz vrijeme ili, što je vjerojatnije, upoznat ćemo se sa drevnim ratnikom Cybertrona.


Ili će pak vođa Autobota Optimus Prime poprimiti neki drugi oblik …

U 2007. su svi sa nestrpljenjem očekivali film ‘Transformers’ reditelja Michaela Baya. Očekivanja je film i ispunio, barem onih odraslih u osamdesetim godinama prošlog stoljeća kada su bile popularne igračke i animirana serija, te onih najmlađih generacija naviknutih na filmove tipa ‘ništa-se-ne-vidi-ali-je-sve-brzo-i-šareno’. Poslije su uslijedila još tri nastavka koji su također imali fantastične box office rezultate koji se broje u milijardama. Peti nastavak ‘Transformers: The Last Knight’ će premijeru imati 23. lipnja 2017. [Filmofil.ba]

TRAILER TITLANI / TRANSFORMERI: DOBA IZUMIRANJA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno