Foto: NK Frankopan Rokovci-Andrijaševci

U 22. kolu odjeknule su visoke pobjede Borinaca i Dilja, ali i nezgodni poraz Frankopana na domaćem terenu od izravnog konkurenta u borbi za ostanak, momčadi Zrinskog iz Bošnjaka.

Igrači Dejana Pavličića riješili su pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu kada su golovima Martinkovića, Bošnjaka i mladog Kalaice došli do velike prednosti, a ljubičaste je u drugom dijelu dokrajčio dvama golovima Pavličić, a u listu strijela upisao se još i Raguž za rapsodiju Crijepara u Donjem Gradu. Pobjedom Darde na domaćem terenu protiv Borca (B) ostao je Dilj na istoj bodovnoj razlici za vodećom momčadi lige te ona iznosi okruglih 10 bodova. Borac iz Kneževih Vinograda dva puta je vodio u Starim Jankovcima, no uporni je domaćin uspio doći do izjednačenja, ukupno sedmog ove sezone, pogotke za Jankovčane zabili su Nađ i Šimunović. Momčad Marija Lučića u sljedećem kolu ima težak zadatak, gostovanje u Novom Selu. Hoće li Dilj nastaviti pobjedničku seriju ili će Haškovci kreirati iznenađenje, saznat ćemo u popodnevnom terminu četvrte nedjelje u travnju. Teniskim rezultatom Borinci su „isprašili” gosta iz Babine Grede, a prvo ime susreta je nezaustavljivi Marin Ležaić koji ovog proljeća nemilosrdno para mreže protivničkih ekipa.

Foto: HAŠK Sokol_Ivan Maroš

Zrinski na čelu sa Stjepanom Kvesićem osvojio je tvrđavu zvanu Frankopan u Andrijaševcima, a minimalna pobjeda bila je dovoljna za veliko slavlje zelenih koji imaju psihološku prednost u odnosu na preostale četiri ekipe koje će pokušati izboriti ostanak.

Otok je poražen na gostovanju kod Mladosti koja je bila bolja 3:1, a veliki posao napravili su Satničani u prvih 16 minuta igre kad su zabili 2 gola.