25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Seks, droga i cestovna patrola u urnebesnoj komediji Chips

Više od autora

- vl promo-

Chips (u kinima) [St1]

Što se dogodi kada sparite bivšu polomljenu zvijezdu X-Gamesa ovisnog o lijekovima protiv bolova i pretjerano samouvjerenog tajnog FBI agenta opsjednutog seksom, date svakom značku i motor i pustite ih na osunčane ceste Južne Kalifornije?

Dogodi se CHIPS.

Štoviše, ako ste scenarist i redatelj Dax Shepard, napravite buddy copkomediju koja pršti od akcije, vratolomija i humora s oznakom R. Shepard također glumi Jona uz Michaela Peñau koji je u ulozi njegovog partnera Poncha. U filmu ‘Chips’ (2017.) također glume Rosa Salazar, Adam Brody Kristen Bell i Vincent D’Onofrio.

Jon Baker i Frank ‘Ponch’ Poncherello upravo su se pridružili Kalifornijskoj cestovnoj patroli (CHP) u Los Angelesu, ali iz posve različitih razloga. Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava ponovno dovesti u red svoj brak i svoj život.  Poncherello je arogantni tajni FBI agent koji istražuje višemilijunsku pljačku koja bi mogla biti organizirana iznutra – unutar CHP-a.

Chips (u kinima) [St2]

‘Ovo je priča o dvojici vrlo različitih tipova s jako različitim ciljevima i vještinama, koji moraju naučiti biti partneri, pomoći jedan drugome te povjeriti jedan drugom svoj život’, kaže Shepard.

‘U filmu ima golotinje i epskih potjera, uništavanja i eksplozija. Akcija je stvarna, vratolomije su stvarne i borbe su skoro stvarne.’ Neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac se udružuju, no češće se sukobljavaju nego što uspijevaju uspješno funkcionirati pa im baš i nije lako biti partnerima. No, s Bakerovom jedinstvenom vještinom vožnje motora i Ponchovim iskustvom možda bi i moglo upaliti…ako prije ne izlude jedan drugoga.

Buddy cop komediju ‘Chips’, u distribuciji Blitza, pogledajte od 23. ožujka u svim kinima.

TRAILER TITLANI: CHIPS [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno