28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Šest novooboljelih u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je šest novih pozitivnih osoba na COVID-19 – tri osobe su iz Vinkovaca, jedna iz Vukovara, jedan iz Soljana i jedan s boravištem u drugoj županiji. Preminulih osoba nema, priopćio je županijski Stožer.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 748,  od kojih su  626 osoba izliječene, a ukupno je 16 preminulih osoba. Trenutno je u županiji osam osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirane su 44 osobe te je ukupno testiranih do sada na području županije 10428. U samoizolaciji na području županije je 343 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji su pozitivna četiri radnika iz sustava zdravstva (jedna medicinska sestra/tehničar, dva druga zdravstvena radnika i jedan nezdravstveni radnik). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 12 radnika (četiri liječnika, pet medicinskih sestara/tehničara, dva druga zdravstvena radnika i jedan nezdravstveni radnik)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno