U subotu je u Tuzli održan vrlo jak međunarodni karate turnir “4. Međunarodni karate open turnir Valentinovo 2019”, na kojemu je nastupilo ukupno 1039 natjecatelja iz 97 klubova s područja sedam država, među kojima je nastupilo i 13 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci koji su tom prilikom osvojili ukupno 6 odličja i to 1 zlatno, 2 srebrna i 3 brončana odličja.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategorijama učenica Elena Marunček je u osvojila srebrno odličje. Nakon toga, svojim izvedbama u borbama pojedinačno, u kategoriji kadeti +52 kg srebrno odličje osvojio je Leon Udarović, da bi potom Adrian Buinac nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta +52 osvojio brončanu medalju. Erik Udarović u borbama pojedinačno u kategoriji kadeta +70 kg osvojio je također brončano odličje, a kao posljednji u borbama pojedinačno, u kategoriji kadeta + 63 kg nastupio je Leon Kljaić i osvojio još jednu broncu za ICTUS.

Po završetku borbi pojedinačno u kategoriji borbe ekipno za juniore, nastupili su Milan Ćujo, Erik Udarović i Leon Kljaić koji su dominantnim izvedbama osvojili prvo mjesto i zlatno odličje. Sukladno ostvarenim rezultatima natjecatelji Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci u ukupnom poretku su, od 97 klubova, zauzeli vrlo dobro 37 mjesto.