21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Šesti nastavak Terminatora u kina stiže u srpnju 2019.

Više od autora

- vl promo-


Zvanično je, novi, šesti dio serijala Terminator će se u kinima pojaviti u srpnju 2019. godine, objavio je Paramount Pictures.

Linda Hamilton će se vratiti u ulozi Sarah Connor, zajedno sa Arnoldom Schwarzeneggerom koji će reprizirati svoju ulogu kiborga. Nastavak će producirati Skydance a film će kreirati James Cameron.

U najavljenom filmu prvi put će od 1991. godine i filma ‘Terminator 2: Sudnji dan’, ponovo zajedno raditi Hamiltonova, Schwarzenegger i Cameron.

Paramount Pictures će distribuirati film na američkom tržištu, dok će 20th Century Fox preuzeti internacionalno tržište. Redatelj ‘Deadpoola’, Tim Miller, zadužen je za režiju najavljenog nastavka Terminatora.

Film još uvijek nema zvanični naziv, a Cameron i Miller će ga raditi na temelju scenarija koji su napisali David Goyer i Josh Friedman.

Najavljeni film trebao postati trilogija!

Radnja filma se čuva u tajnosti, ali po Cameronovoj izjavi saznajemo da će novi film biti direktan nastavak filma ‘Terminator 2: Sudni dan’.

Prvi film pod nazivom ‘Terminator’ pojavio se u kinima 1984. Godine a uslijedio je nastavak 1991. godine pod nazivom ‘Terminator 2: Sudnji dan’, oba nastala pod redateljskom palicom Jamesa camerona.

‘Terminator 3: Pobuna strojeva’ u kina je stigao 2003. godine, a slijedili su ga ‘Terminator Iskupljenja’ 2009. godine i ‘Terminator Genisys’ iz 2015. godine. [Filmonizirani]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno