Hvaljeni zagrebači rock band The Miceks, predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca “Ljubav, voda i sloboda” odabrao je pjesmu ‘Mona Lisa’ za koju je snimljen i vrlo zanimljiv video spot!
Zagrebački bend The Miceks ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog “Ljubav, voda i sloboda” s kojeg su dosad skinuli singlove “Jesus, Stonesi i Ramonesi”, “Mr. Boong”, “Meksiko”,  “Volim kada si tu” i “Mrak”. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima u svijetu oko nas.
Pjesma “Mona Lisa” odabrana je za novi singl s albuma “Ljubav, voda i sloboda”. Skladba govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu.
Predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa s kojima će ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili.
Za singl “Mona Lisa” Alen Kraljić – Kralja koji potpisuje tekst i glazbu ovog puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota. A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami.