14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Shay Mitchell i Stana Katić u horor trileru Cadaver

Više od autora

- vl promo-Actress Shay Mitchell arrives at the 2013 People's Choice Awards in Los Angeles

Studio Screen Gems nedavno je započeo sa snimanjem horor trilera ‘Cadaver’ čiju glumačku postavu čine Shay Mitchell, Stana Katić, Grey Damon, Nick Thune, Jacob Ming-Trent, Max McNamara, Louis Herthum i Kirby Johnson. Film režira Holanđanin Diederik Van Rooijen na temelju scenarija kojeg je napisao Brian Sieve. Producenti su Todd Garner i Sean Robinsiz, koproducentica je Andrea Ajemian, a izvršni producent Glenn Gainor.

Osramoćena bivša policajka i ovisnica Megan Reed (Mitchell) prinuđena je prihvatiti posao u mrtvačnici bolnice u kojoj se liječila. Stvari izmiču kontroli nakon što brutalno izmasakrirano tijelo bude isporučeno u mrtvačnicu. Od tog trena Megan počinje svjedočiti teroru i nasilnim ubojstvima što je dovodi u dodir sa iskonskim zlom.

Stana Katić (Castle) igra Lisu, medicinsku sestru koja je zaposlila Megan, Grey Damon je Andrew, bivši policajac koji je svojevremeno bio blizak sa Megan, Nick Thune igra ambicioznog vozača koji je tijelo dopremio u mrtvačnicu, Jacob Ming-Trent i Max McNamara su zaposlenici bolnice, a Louis Herthum igra ubojcu koji je uvjeren da njegova žrtva nije mrtva. Diederik Van Rooijen poznat je po uspješnoj nizozemskoj seriji Penoza, a scenarist Sieve po horor / trileru Boogeyman 2 i kriminalističkoj horor seriji ‘Scream: The TV Series’ koju emitira MTV. [Filmofil.ba]

NAJAVA: MAJČIN DAN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno