22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.

Singl Mean Woman americana banda Be Ha Ve dobio video spot

Više od autora

- vl promo-

Be Ha Ve (Mean Woman, snimljen spot) [cover]Zabavan i šarmantan singl ‘Mean Woman’ zagrebačkog americanakvinteta Be Ha Ve dobio je svoj vizual – jednako dopadljiv videospot. Spot je sniman na raznim lokacijama Zagreba u produkciji Triatlon filma.

Žičani riffovi Vedranove gitare i Harine mandoline zakotrljali su kotače dva bicikla – jedan muški i drugi, naravno, ženski, a njihov se susret logički naslućuje. Naravno, kao i u životu, stvari neće biti posve jednostavne. U njihovo prostodušno biciklističko meandriranje gradskim ulicama i mladenačko oklijevanje, uplest će se i prst sudbine (ovdje se oklijevanje – hesitation – pojavljuje kao još jedan simpatičan tradicionalni blues light motiv).

Postoji li zaista vragolasta i misteriozna ‘Mean Woman’ iz teksta pjesme, radi li se uopće o ženi i koja je u svemu tome uloga uličnog glazbenika i gospođe s ružom – otkrijte sami.

U spotu bicikliraju Iva Bunčić i Ranko Kirinić, a tu su još i znameniti zagrebački ulični glazbenik latino-američkog porijekla Roberto Bitton (as himself) i jedinstvena Zlata Repovečki. Snimatelj je Tin Meze, a cijelu je priču scenaristički i redateljski osmislio Gordan Sirotić. Vizualizacija pjesme ‘Mean Woman’ Be Ha Ve-a romantičan je hommage gradu Zagrebu, biciklistima i, naravno, njegovim glazbenicima.


Singl je snimljen u zagrebačkom HB Ton studiju, glazbenu produkciju potpisuje Zoran Haraminčić, autor teksta je Davor Bunčić, a autor naslovnice Vedran Žanko.

Singl najavljuje debitantski album Be Ha Ve-a, koji će biti objavljen sredinom veljače. Album naziva ‘One Of These Days’ sadržavat će petnaest autorskih pjesama benda.

Be Ha Ve je americana blues sastav iz Zagreba, sastavljen od vrhunskih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na glazbenoj sceni – Robert Jurčec (bubanj), Miroslav Bjelajac (bas gitara), Vedran Žanko (gitara), Zoran Haraminčić (gitara) i Davor Bunčić (vokal).

BE HA VE: MEAN WOMAN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno