27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Siniša Sesar: Pripreme idu po planu, a zadovoljni smo odigranim utakmicama

Više od autora

- vl promo-

Nogometaši HNK Cibalia Vinkovci odradili su i treći tjedan priprema za proljetni dio sezone. Samim time, točno su na sredini zimskih priprema, pa smo kontaktirali trenera Sinišu Sesara da nam otkrije u kojem je stanju momčad.

„Trenutno ide sve po planu. Igrači dobro podnose treninge, dobro se radi, a i dosta korektno smo odigrali neka poluvremena tijekom pripremnih utakmica. Pogotovo sam zadovoljan s prvim poluvremenima tih utakmica, a u nastavku smo nekad bili dobri, dok smo u nekim slučajevima bili malo lošiji. Svakako ćemo morati popraviti pojedine situacije do kraja priprema”, istaknuo je nebeskoplavi strateg.

Osvrnuo se Cibalijin trener na juniore koji su dobili priliku, kao i na nova klupska pojačanja.


„Juniori svakako mogu i moraju pokazati bolje, a od pojačanja se Filip Markanović dosta dobro pokazao. U prijateljskoj utakmici protiv Bratstva bio je jako dobar, ako nastaviti pružati takve igre, svakako bi nam mogao biti veliko pojačanje, a još pripada u kvotu mlađih igrača. Što se tiče Marina Kuzimnskog, stavio sam ga na poziciju zadnjeg veznog, reagirao je dosta dobro. Međutim, on je jak u situacijama jedan na jedan, pa ćemo ga u idućim utakmicama isprobati malo više prema naprijed.”

Što se tiče igrača na probi, stručni stožer Cibalije zahvalio se Bakiru Rekiću, koji već nekoliko dana nije s momčadi, u Genscherovoj 10b još uvijek je Ivan Lozić, a moguće je da će i potpisati ugovor. S druge strane, Anotnio Blažanović, koji je u klub pristigao prošlog ljeta, službeno je raskinuo ugovor te više nije igrač Cibalije.

Nova provjera za igrače Cibalije je u subotu, kada je na rasporedu susret protiv NK Dilj. „Trenutno je početak utakmice na terenu s umjetnom travom zakazan za 13 sati, a možda će se termin pomjeriti na sat kasnije, ovisi o našem protivniku”, zaključio je Siniša Sesar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno