2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Slavlje ljubavi u klubu KIC: Mangroove održao promociju albuma Srce

Više od autora

- vl promo-U srijedu popodne, 14. studenog, u klubu KIC grupa Mangroove promovirala je svoj novi album u ugodnom društvu medija, prijatelja i suradnika . Uz prigodne slatke zalogaje proslavili su 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka Tonija Starešinića i Željke Veverec. Kratkom svirkom predstavili su novi album te izveli pjesme “Sanjala sam ljubav”, “Laka sam” i “Nada”, uz podršku Lea Beslaća na flauti te Silvija Bočića na bubnjevima.

Mangroove, s promocije u KIC-u / Photo: Aquarius Records press

“Zaista smo jako sretni i zadovoljni, kako samim albumom, tako i komentarima publike i kritike te današnjom promocijom. Drago nam je da smo se okupili u velikom broju i da su ljudi prepoznali kako smo za “Srce” dali svoje srce. Hvala svima na podršci, vidimo se u Tvornici 8. veljače, a do tad slušajte Srce.” – kažu Željka i Toni, koji su bile glavne zvijezde ove srijede u KIC-u, a sa zvjezdanog neba su nam se pridružili i Josipa Lisac, Ivan Dečak i Coco Mosquito.

Mangroove, s promocije u KIC-u / Photo: Aquarius Records press

“Srce” je skupilo samo izvrsne recenzije, kako od raznih glazbenih portala, tako i od eminentnih kritičara koji nižu samo superlative, a plijeni pažnju novinara i van Lijepe naše. Najavni singl “Laka sam” ušao je na hrvatsku top 40 ljestvicu te zauzeo etere radija širom regije, baš kao i prethodni singlovi, dok je album još prije službenog pohoda na radio stanice te cd shopove dobio sjajne kritike.

Koncertnu promocija albuma Mangroove sprema za početak sljedeće godine, točnije 8. veljače, u Tvornici kulture, uz brojne goste i iznenađenja.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno