11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Sljedeći mjesec počinje snimanje filma Bitka za Pacific 2

Više od autora

- vl promo-f_pacific-rim-2_snimanje-u-listopadu_ST

Zvanično je potvrđeno kako će snimanje filma ‘Bitka za Pacific 2’ započeti u listopadu ove godine. Kako prenosi China Film Isider, snimanje će početi u novom Wanda Qingdao Studiu, dijelu divovskog zabavnog kompleksa, u gradu Qingdao, na istočnoj obali Kine.

Redatelj filma će biti Steven S. DeKnight, a puni naziv filma je: ‘Pacific Rim: Maelstrom’. Redatelj prvog filma, Guillermo Del Toro, zauzeo je mjesto producenta.

Snimanje filma trebalo bi se odvijati do polovine 2017. godine, a film bi se u kinima trebao pojaviti u veljači 2018. godine.

Film je u jednu ruku pravi izazov, jer je prvi dio filma ostvario zaradu od 400 miliona dolara, dok je budžet filma iznosio čak 190 miliona dolara. Nakon uloženog novca u reklamiranje filma, na kraju skoro da film nije ništa ni zaradio.

Glavnu ulogu u filmu igra John Boyega, zvijezda filma ‘Rogue One: A Star Wars Story’, a jednu od vodećih uloga u filmu igra i  Scott Eastwood.

Od ekipe iz prvog dijela filma vraća se Ron Perlman, ali ne i Charlie Hunnam i Idris Elba, koji su igrali neke od ključnih uloga u prvom dijelu. [Filmonizirani.net]

KINO NAJAVA: BITKA ZA PACIFIK (PACIFIC RIM, 2013)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno