15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Slovenski gangsta geisha pop kolektiv NMD predstavili šareni spot ‘Napoleon’!

Više od autora

- vl promo-m_napravi-mi-dete_napoleon_spot_ST

NAPRAVI MI DETE je četvoročlani all-girl bend iz Slovenije, predvođen od strane Katarine Rešek, alias Kukle Kesherović, koja je nakon zamjene svih članova kolektiva i jednogodišnjeg solo projekta, oko sebe skupila novu šaroliku žensku družinu (Etian Nedić, Jelena Rusjan, Neja Tomšič).

U novom videospotu za pjesmu ‘Napoleon’, koji govori o nasilnom odnosu između dvoje ljudi, čiji rezultat prouzrokuje dugoročno nasilje do samoga sebe, promatramo osobnu priču djevojke koja je u potrazi za ljubavlju. Videospot se također bavi pitanjem seksualnog identiteta i zaključuje da je svijet oduvijek bio muški, a takav će ostat i u buduće, ako ga žene nastave gledati kroz oči muškaraca. Videospot je režirala Kukla, vođa benda Napravi me dete (skraćeno NMD), koja inspiraciju crpi iz senzualnosti filmova kineskog režisera Wong Kar Waia i starog balkanskog običaja Lapot.

Napravi mi dete je eklektična mješavina pop minimalizma i samozvanog ‘Gangsta Geisha Pop’ žanra, koji pjeva o oružju i ljubavi. Na koncertima svoj unikatni glazbeni izraz bend uspješno dopunjuje kroz neobičan i vizualno bogat scenski nastup.

Napravi mi dete je šljokičasto osvježenje u slovenskom glazbenom prostoru.

VIDEO Napoleon (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno