25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Smajić u reprizi finala poentirao za još jedan naslov u Ruščici

Više od autora

- vl promo-

Tradicionalno Cibalia u Ruščici svakog ljeta nastupa na Memorijalnom turniru Zvonko Mikolčević, stoga niti ova godina nije bila izuzetak. Radi se o 31. izdanju na kojemu su Nebeskoplavi stigli do 12. naslova prvaka.

Ovogodišnje izdanje repriza je prošlogodišnjeg. Vinkovčani su turnir ponovno otvorili protiv Marsonije koju su ovoga puta svladali s 3:2, a u strijelce su se upisali Luka Kalaica, David Bosak i Gerald Diyoke, dok je u finalu i ovoga puta čekala Dubrava.

Zanimljivo, i ovoga puta se pitanje pobjednika odlučilo jedanaestercima. Istaknimo kako je minutom šutnje, prije početka ogleda između Cibalije i Dubrave, odana počast preminulom Zdenku Jakušu Jaletu. Regularni dio je završio rezultatom 0:0, dok su Nebeskoplavi na penalima slavili s 5:4, a pogodak vrijedan naslova prvaka turnira postigao je Edis Smajić. Na adresu Cibalije došla je i jedna individualna nagrada koju je osvojio Kalaica koji je proglašen za najboljeg igrača Memorijala.

„Mislim da smo iskoristili obje utakmice na najbolji mogući način i momci su dobili minutažu koja je bila ciljana jer smo dozirali opterećenja. Bilo je puno dobrih stvari ovoga vikenda i sve se kreće prema željenom smjeru, no sigurno da još uvijek ima prostora za napredak. Imamo sasvim dovoljno vremena do početka prvenstva da ispravimo sve nedostatke”, rekao je trener Tomislav Radotić.

Penal koji je odlučio o pobjedniku turnira

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno