21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

SINGL TJEDNA: Nord – Remake (2017.)

Više od autora

- vl promo-


Riječki rock kvartet Nord iznjedrio je još jedan singl i spot sa svojeg prvijenca ‘Play Restart’ objavljenog za agilnu domaću diskografsku kuću Geenger Records. Spot za pjesmu Remake djelo je mladog riječkog filmaša Davida Šegića koji je s bendom već i prije surađivao na spotu za prvi singl s albuma, ‘Shadows’. Značajnu ulogu u spotu odigrala je poznata riječka glumica Elvia Nacinovich, prvakinja talijanske drame u HNK Ivana pl. Zajca.

U spotu Nacinovich glumi ženu srednjih godina koja odlazi na tavan pohraniti predmet koji joj više nije potreban u svakodnevnom životu. Otvara staru škrinju i pronalazi uspomenu iz svog života koja ju na trenutak vraća u sretniju prošlost. No, idila se ubrzo pretvara u neobjašnjivi osjećaj straha koji ju zove u tamni kut tavana. Tamo pronalazi čahuru iz koje izlazi biće koje predstavlja njezin ego, ego koji ogoljen dolazi pred nju kako bi se mogla suočiti sama sa sobom…

Podsjetimo se, ‘Play Restart’ je izašao u travnju prošle godine i u relativno kratkom roku skupio značajan broj pozitivnih kritika i recenzija uzduž čitave Europe i šire.

Izdavač: Geenger Records, 2017.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno