2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Snimanje nastavaka Avatara započinje u rujnu

Više od autora

- vl promo-Oona Chaplin, nova zvijezda nastavaka Avatara

Prošlo je skoro osam godina od kada se u kinima pojavio najgledaniji film svih vremena, „Avatar“. Nastavci Avatara počinju se snimati u rujnu 2017. godine, potvrdio je producent Jon Landau za Deadline.

Snimaće se čak četiri nastavka filma, a prvi nastavak se u kinima očekuje tek u prosincu 2020. godine. „Avatar 3“ je najavljen za kina za prosinac 2021. godine, ‘Avatar 4’ za prosinac 2024. godine, a ‘Avatar 5’ za prosinac 2025. godine.

Prvi nastavak filma bio je prvenstveno najavljen za 2014. godinu, ali je sve pomjereno do svibnja ove godine, kada je opet najavljeno da će se u kinima pojaviti tek 2020. godine.

Mnogobrojna odgađanja su bila zbog Cmeronovoe perfekcije, po pitanju scenarija i radnje filma, kao i pronalaženja potrebnih specijalnih efekata za film.

Snimanje filmova će se odvijati na Novom Zelandu, a glavne uloge igraju  Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, i jedna od zvijezda serije „Igre prijestolja“, Oona Chaplin .

Oona će glumiti Varanga, „jakog i inspirativnog glavnog lika koji će biti prisutan u svim najavljenim nastavcima Avatara“.

Scenario je napisao James Cameron, sa Rick Jaffaom i Amandaom Silver.

Originalni ‘Avatar’ iz 2009. Godine najgledaniji je film u kinima svih vremena, sa ostvarenom zaradom od 2 milijarde i 788 miliona dolara. [Filmonizirani.net]

AVATAR [TRAILER, 2009]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno