19 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Socca Liga prvaka: Vinkovčani saznali protivnike

Više od autora

- vl promo-Početkom srpnja Restoran Nada Vukovar, za koju igraju Vinkovački malonogometaši, postali su Socca prvaci Hrvatske. Samim time izboren je nastup u Ligi prvaka, a natjecanje će se od 25. do 27. kolovoza igrati u slovenskom Mariboru.

Ovogodišnje natjecanje bit će ukupno 3. izdanje u povijesti, a Liga prvaka se vraća nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Ždrijebom je odlučeno kako će Vinkovčani igrati u skupini 8, a protivnici će biti FC Amigos (Grčka), AFC Blue Boys Dublin (Irska), FC Klaipeda (Litva) te KMN Maribor Ekosen (Slovenija). Prvu će utakmicu na turniru odigrati 25. kolovoza u 16 sati protiv grčkog predstavnika.

Osim Restorana Nade, Hrvatska će imat još jednog predstavnika u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, a to je MNK Bjelovar. Oni su smješteni u skupinu 7, a snage će odmjeriti s International Newbridge (Irska), Steana Moustier (Belgija), SD Klucarovci i Ascona Haus KFT (Mađarska).

Ovo natjecanje omogućuje svim timovima diljem europskog kontinenta da se međusobno natječu jedni protiv drugih te da se jedan tim okiti titulom europskog prvaka. Osim toga, u rujnu nas očekuje i Socca Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, tako da će Liga prvaka poslužiti da se vinkovački hakleri pokažu izborniku Željku Ostrmanu te da osiguraju svoje mjesto u sastavu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno