21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Soul i jazz pjevačica Morgan James po prvi puta u Hrvatskoj

Više od autora

- vl promo-


U okviru Reckless Abandon World Tour kojom promovira svoje drugo studijsko izdanje, američka soul i jazz pjevačica Morgan James prvi put će posjetiti Hrvatsku ove zime! Nastupit će 16. prosinca u maloj dvorani u Boogaloo clubu u Zagrebu.

‘Jedan glas je sve što je potrebno. Pravi vokal može vas natjerati da se zaljubite na prvo slušanje, izmamiti suze, prenijeti vas u neko drugo vrijeme… Neophodni su samo mikrofon i pozornica. To je slučaj sa soul pjevačicom i autoricom iz New Yorka Morgan James za koju je The New York Times napisao da je  “Nevjerojatan talent čiji osjećaj za soul muziku prodire do srži…’

Svojim energičnim vokalom i balansom duha, stvorila je neuništivu čaroliju na svom drugom albumu ‘Reckless Abandon’. Sloboda i širina su niti koje povezuju 12 pjesama različitih autora od LA-a, preko New Yorka i Nashwillea… Rezultat je fuzija popa, funka i r’n’b-a sa klasičnim pristupom.

Morgan James savršeno spaja nastup pun strasti sa svojim virtuoznim vokalnim sposobnostima i, nevezano za stil, sve izvodi sa toliko lakoće i iskrene strasti, da joj je teško naći konkurenciju na svjetskoj sceni.

Bila je važan dio nekih velikih mjuzikala na Broadwayu, kao što su  Motown: The Musical, Godspell, The Addams Family. Poznata je i kao dio svjetski poznatog jazz kolektiva Postmodern Jukebox.

Prvi album ‘Hunter’ izdala je 2014.godine, a početkom ove godine svjetlost dana ugledao je i njen drugi album ‘Reckless Abandon’.

Morgan je u ožujku započela i svjetsku turneju kojom promovira svoj drugi album, i koja će je 16. prosinca dovesti i u Zagreb!

Ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 80 kn potražite od 20.6. na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr, sve do 1.9., kada im se cijena povećava na 90 kn.

MORGAN JAMES: SLEDGEHAMMER [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno