10 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Spačva bolja od Rukometnog kluba Gradačac rezultatom 35:31

Više od autora

- vl promo-Rukometni klub Spačva je odradio još jedan pripremni ogled, ovoga puta u Gradačcu kod istoimenog domaćina. U četvrtoj utakmici Narančasti su upisali i četvrtu pobjedu, a semafor je pokazivao 35:31 za vinkovački sastav.

„Gradčac je prvoligaš u Bosni i Hercegovini i sigurno najozbiljniji i najjači protivnik s kojim smo do sada igrali, tako smo ujedno tempirali pripremne utakmice i birali suparnike da imamo što jače kako se početak sezone bude približavao da bismo vidjeli gdje smo”, rekao je trener Spačve Josip Mečić.

Ovoga vikenda vinkovački rukometaši imat će novu utakmicu u kojoj će ponovno igrati protiv Rukometnog kluba Đakovo i to na domaćem parketu. Nakon Đakova ostaje još pripremni sraz s RK Konjuh u Živinicama te turnir u Riđici koji će ujedno biti i generalna proba pred sam start prvenstva koje je na rasporedu 17. rujna kada će Narančasti u prvom kolu dočekati Rukometni klub Viro – Virovitica.

„S obzirom da smo zadržali veći dio momčadi koji je završio prošlu sezonu i pored novih koji su došli te mlađih momaka koji su nam se priključili mogu reći da sve to ide u jednom dobrom smjeru. Zadovoljni smo i još uvijek puno radimo na fizičkoj spremi i kako se bude približavalo prvenstvo mislim da ćemo biti u sve boljoj formi”, prokomentirao je šef stručnog stožera drugoligaša iz grada na Bosutu.

Što se tiče ozljeda izvan pogona je samo Ranko Božić, dok se kod ostalih igrača radi o sitnim problemima koji su normalni za ovu fazu priprema.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno